Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk of je we al verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragenEn uiteraard de antwoorden

Mis je iets? Stuur ons een berichtje.

Zijn jullie een coworking space?

Nee en ja. We zijn geen typische grootschalige coworking waar je een flexplek boekt. We zijn wél een kantoor dat we delen met ondernemers.

Dat betekent dat je het kantoor deelt met een vaste groep (noem ze gerust collega's) en af en toe iemand die een dagje komt werken.

Je kunt ons ook zien als een incubator waar je samenwerkt, maar dan aan je eigen bedrijf. Waar je inspiratie krijgt en met meer energie en minder afleiding kunt ondernemen.

Uiteraard ben je als kantoorgenoot helemaal welkom om mee te denken met de verdere ontwikkeling van de Digital Jungle!

Wat zijn jullie prijzen?
 1. Een vaste werkplek betaal je via een lidmaatschap. Prijzen starten vanaf 297,- per maand voor een werkplek. Je kunt daarnaast gebruik maken van add-ons.**

  Wil je liever een bureau delen? Dat kan, maar vraag wel eerst even of er andere gegadigden zijn!

 2. Een dagpas bedraagt 14,50 per dag. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Add-ons zijn:

 • Parkeren Flex: €10,- per maand
 • Eigen parkeerplaats: €40,- per maand
 • Lunch op factuur: €10,- per week

*Alle prijzen zijn exclusief btw.

** Een vaste werkplek boek je voor minimaal 3 maanden. Je betaalt per maand vooruit met een betaaltermijn van 2 weken. Het is mogelijk een langere periode van 1 jaar te boeken tegen een lagere prijs.

Hoe werkt een vaste werkplek?

Indien er een plekje vrij is in een van onze 6 werkplekken slots, dan kun je je aanmelden om onze groep te joinen.

We kijken wel graag of je bij onze groep past, zowel inhoudelijk als een cultuurfit. Lunch vooral gezellig een keer mee, óf kom een dagje werken met een dagpas. Dan kun je het zelf ook goed beoordelen!

Je betaalt hiervoor een vast bedrag per maand aan lidmaatschap (yes, it is zakelijk aftrekbaar). Bekijk bij onze prijzen hoeveel dit bedraagt.

In principe is je lidmaatschap een all-in bedrag, maar je kunt ook gebruik maken van add-ons, zoals parkeren of de fiscaal voordelige lunch.

Uiteraard heb je 24/7 toegang met je eigen digitale sleutel. Het is ook mogelijk om je bedrijf hier in te schrijven.

Hoe werkt een dagpas?

Wil je alleen af en toe gebruik maken van een unieke inspirerende werkplek in Breda? Je kunt voor een klein bedrag een dagpas kopen.

Je kunt dan tijdens openingstijden aan onze relaxte werktafel werken. Je mag onbeperkt onze heerlijke bonenkoffie of theeselectie uitproberen. Of tegen een klein bedragje meelunchen (op aanvraag). En maak gerust een praatje met onze vaste collega's.

Het beste van dit alles? Je krijgt gewoon een factuur en kunt het dus opgeven als zakelijke kosten. Een prettig alternatief voor een dat ene koffietentje 😉

Je kunt dit aanvragen door een berichtje te sturen. We geven je dan snel door of er beschikbaarheid is.

Kan ik een gratis proefdag aanvragen?

Helaas bieden wij geen gratis proefdag aan. Wij geloven in de exclusiviteit van onze jungle studio. Je bent uiteraard vrij om een dagpas (of meerdere) aan te vragen om bij ons te werken.

Wat zijn de openingstijden?

Als je een vaste werkplek hebt, dan bepaal je deze helemaal zelf. Je hebt 24/7 toegang met je eigen (digitale) sleutel.

Wil je gebruik maken van een dagpas of de jungle gewoon een keer bezoeken? Dan zijn wij meestal open op standaard kantoortijden (van 09:00 tot 18:00).

Hoe weet ik of er beschikbaarheid is?

Je kunt ons een berichtje sturen of er momenteel een vaste werkplek beschikbaar is. Indien die er niet is, word je vanzelf doorgestuurd naar onze wachtlijst. Je ontvangt dan een berichtje als er weer een plek vrij komt.

Voor beschikbaarheid van een dagpas kun je altijd een berichtje sturen.

Let op: We vinden het belangrijk dat je matcht met de jungle bewoners. Beschikbaarheid is ook op basis van onze matching.

Kan ik mij inschrijven of post ontvangen?

Uiteraard. Als je een ambitieuze ondernemer bent, dan wil je waarschijnlijk ook een serieus inschrijfadres. Zolang je lid bent en een vaste werkplek huurt kan jouw bedrijf hier ingeschreven staan.

Uiteraard kunnen wij post ontvangen en zo nodig, digitaal doorsturen.

Zoek je een virtueel kantoor? Je kunt altijd een berichtje sturen om te kijken of dit mogelijk is.

Kan ik bij jullie ook parkeren?

Wij zitten strak naast het centrum van Breda. Gratis parkeren is daarom niet één van onze USP's. Wel gezelligheid van de binnenstad en het stadspark om de hoek. Op loopafstand (6 minuten op het gemakje) van station Breda.

Wil je wel parkeren, dan kan dit met:

 • Onze flex parkingplek. Je kunt hiermee op basis van beschikbaarheid parkeren achter het kantoor, door je kenteken digitaal te reserveren.
 • Eigen parkingplek. Je kunt een eigen parkingplek aanvragen, waarbij jouw kenteken altijd vast staat geregistreerd. Onbeperkt parkeren dus
 • Betaald parkeren in de Boschsstraat of op de Vlaszak parkeerplaats.

Je kunt dit aanvragen als add-on bij je werkplek. De kosten vind je bij onze prijzen.

Voor wie is Digital Jungle Studio?

Wij zijn een groep ambitieuze ondernemers die graag een vaste werkplek delen met alle bijbehorende kantoorluxe. 

Al onze leden werken als ondernemer in de digital sphere. Van marketing tot development, en van creatie tot data. We vinden het belangrijk dat we elkaars vak kennen én elkaar versterken hierin.

Daarnaast werken we allemaal serieus aan onze business. Focus op het werk, óók in de kantoorruimte vinden we prettig. Voor ons zijn de lunch en pauzes een moment van gezelligheid.

Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige momenten, zoals:

 • Gezellige lunches (georganiseerd)
 • Regelmatig een vrijmibo
 • Eenmaal per kwartaal een kantooruitje
 • Verjaardagen waarbij je in het zonnetje wordt gezet.
 • Spontane uitjes wanneer het uitkomt!

Klinkt dit als iets dat bij je past? Dan is er mogelijk een match 😉

Waarom zou ik in de Digital Jungle willen werken?

Als je op zoek bent naar een relaxte en inspirerende gedeelde kantoorplek, waar je échte collega's bij krijgt en waar je gefocussed aan je onderneming kunt werken, dan is het mogelijk iets voor jou.

Daarnaast bieden we een hele rits aan voordelen, die we graag voor je opsommen: