Flexplek in Breda

Ontdek onze flexwerkplek in Breda: de Digital Jungle. Een kleinschalige, maar inspirerende werkplek voor ambitieuze ondernemers in Breda (centrum). Werk bij ons aan je ambities en ervaar échte collega's op de werkvloer!

Inspirerende jungle spaceFlexplek in Breda

Die plek waar het gras altijd groener is. Dat is Digital Jungle Studio. Als ambitieuze ondernemers weten wij hoe het belangrijk is om een plek te hebben waar je met focus kunt werken áán je onderneming. Maar ook waar een praatje of gezamenlijke lunch deel is van je dag.

Daarnaast houden van de zuurstof van onze planten en de gezelligheid van de binnenstad van Breda op steenworp afstand.

Daarom hebben wij zowel flexplekken als vast coworking places. Want samen ondernemen is toch veel leuker?

Waarom werken in onze studio?

Waarom werken in  onze studio?

Echte Werkplek

Wij zijn geen grootschalige coworking of flexplek. We bieden vooral vaste werkplekken voor serieuze en ambitieuze ondernemers.

Centrum Breda

Wij houden van levendigheid. Daarom vind je ons in de Boschstraat, op steenworp van het park, binnenstad en gezelligheid.

Zinvol Netwerk

Over het algemeen werk je alleen samen met branchegenoten, toch? Wij focussen op digitale collega's die elkaar écht aanvullen!

Alles Geregeld

Je wilt vooral lekker kunnen werken toch? Alle facilitaire zaken, van koffie en lunch, tot wifi, printen en parkeren. Consider it done.

Over onzeflexwerkplek in Breda

Ook Breda kent unieke flora en fauna. Je vindt dit aan de Boschstraat 43, vlakbij de Beyerd, Kamu, het Valkenbergpark en uiteraard de binnenstad van Breda.

Onze jungle office biedt 6 vaste werkplekken, een tafel om een dagje bij ons te werken én rustige plekken voor een call of meeting.
Uiteraard zijn alle kantoorfaciliteiten die je maar kunt bedenken aanwezig, net als digitale snufjes. De jungle is niet voor niets digital.

Word jij onze nieuwe flexplek collega?

De digitale ondernemersvan onze jungle studio

Etienne van de Boel - Eigenaar Coworking & Marketing Automation strateeg

Etienne van de Boel

vdBoel Online / FreshFusion

Marketing & Automation Strateeg

pim

Pim Kitzen

Numeo

Data Consultant

marleen

Marleen Hoftijzer

marleenhoftijzer.com

Social Media, Video & Fotografie

Lennart van Breugel

Lennart van Breugel

Lennartvb.nl

Online Marketing Strateeg

mitchell bouwman

Mitchell Bouwman

Fanatiek Media

Front-end WordPress developer

Vincent Neve

Vincent Neve

Freelance / Ad Interim

Online Performance Specialist

Wil je ook bij dit lijstje?

Stuur dan een bericht of plan een proefdag.
We kijken graag of er een match is.

Kom je bij ons flexwerkenin de jungle studio?

Kom je bij ons flexwerken in de jungle studio?

We zijn een kleinschalige flexwerkplek in hartje Breda. Geen standaard flexplek waar je zo binnenloopt, maar een groep ambitieuze ondernemers die graag kennis uitwisselt en het gevoel van collega's ervaart. Wil jij een dagje bij ons komen werken of dagelijks collega's ervaren tijdens je ondernemerschap? Bekijk dan de Flexplek opties in Breda:

Onze flexplek opties inBreda

Dagpas flexplek

Wil je graag een dagje buiten de deur werken en de Digital Jungle ervaren? Je kunt voor een klein bedrag gebruik maken van onze algemene werktafel voor in ons kantoor. Uiteraard inclusief bonenkoffie, thee en een praatje!

Vaste werkplek

Wil jij één van de vaste ambitieuze ondernemers worden in de Digital Jungle? Meld je aan voor een werkplek in hartje Breda. Is er geen beschikbaarheid? Dan kom je op de wachtlijst óf kun je mogelijk op een andere locatie terecht.

Heb je nogeen vraag voor de jungle?

We zijn er voor je. Je kunt ook al veel terug vinden bij onze veelgestelde vragen, maar als je er niet uitkomt stuur ons dan gerust een berichtje. Of een banaan.